Vad kan du förvänta dig av mina klasser?

Yoga ska fungera för både dig och mig. Vad du och jag behöver förändras från vecka till vecka, dag till dag och ibland även från morgon till kväll. Därför behöver yogan anpassa sig till dig och inte tvärtom. Vi har alla olika förutsättningar. Några av oss har ont i ryggen, en annan är överrörlig eller stel i en höft. För att en klass ska fungera för alla unika individer behöver övningarna anpassas till just dig. De ska fungera för alla. Därför arbetar jag i olika steg in i positionerna och ger flera alternativ. Du äger positionen, du gör det som fungerar för dig.

Jag kallar min yoga helt enkelt för Funktionell yoga. Här möter du en fusion av hathayoga, yin, terapeutiskyoga och djupavslappnande restorativeyoga. På mina klasser arbetar jag mycket med andning, balanserande energiövningar, meditation och eteriska oljor.

För vem passar det?

Mina klasser passar både dig som är ny och nyfiken på yoga och dig som hållit på ett tag och vill fördjupa dig. Det finns något för alla. Klasserna anpassa utefter de som kommer.

”The future depends on what you do today.”

Mahatma Gandhi